Monarchia Rétesház

Monarchia Rétesház

 
Cégünk több mint 20 éve törekszik az állandó, kiváló minőségre,  melyet kizárólag természetes alapanyagok beszerzésével és felhasználásával érünk el.

A réteseink és egyéb házisüteményeink kimondottan műhelymunkával készülnek ezáltal szükségtelenné téve mesterséges segédanyagok felhasználását, melyek a nagyüzemi előállítás elengedhetetlen kellékei.
 
Cégünk ezért is fordít különös figyelmet arra, hogy termékeink a hétköznapi háziasszonyok számára is elérhető és felhasználható jó minőségű alapanyagokból készüljenek.
 
Hálózatunk a vásárlók megelégedettségét tartja a legfőbb szempontnak és
ennek a kihívásnak megfelelve próbál értéket teremteni. Törekvésünk helyességét és munkánk eredményességét nagyszámú törzsvásárlónk, illetve egyre bővülő üzleti partnereink megelelégedtsége is igazolja.
 
A rétesház híre szájról-szájra járt, egyre többen és többen tértek be hozzánk, hogy rétesünket megkóstolják, illetve magukkal vigyék. Egy idő után megnyitottuk a második üzletünket, majd a harmadikat, jelenleg már hat üzletünk van szerte az országban, valamint számos viszonteladói partnerrel is együtt dolgozunk.. Az eredeti recept tiszteletére 2007-ben felvettük a Monarchia Rétesház nevet.